2012-12-18

Tajska - night market

Uf! A kdo ve, kako se zrihta prevoz robe z ladjo domov? K to , kar majo pa tuki, pa te cene, to je pa noro. Kako vse kupt in zbasat v mali ruzak in nost se tri tedne okol? Nemogoce. Mucenje z shopping duso. Prov zares. Pa kokr se nama je na zacetku vse zdel kicast, se ne cudt, ce domov prideta dva hipija namest naju in se nama stanovanji spreme ita v cirkus. Uf uf indeed.
Lust vecer je sprehod cez market. Poleg robe, ki je v resnici ne rabimo, se ogromno slastne hrane, mljaca. Tud barantaca sva ze cist taprava. Prov dobr nama gre.
Se dobr, da bo zdej mal pavze, divjine in sveta brez neta. Da vas ne bo strah, kam sva zginli, jutr gremo na treking, jahat slone, plavat pod slap in z raftom po reki, cez tri dni se pa spet javiva. Js mam sicer samo mestne najkice sabo, tko da upam, da se mi nauko vse tiste kace smejale, ko prikorakam mimo. Kondicijo zihr mava, saj vsak dan preceseva mesto po dolgem in pocez. Pa ni lahko s tako malim glavnickom, ki ga imam sabo.
Fejst bodte pa navijite za naju jutr, v dzungli je baje ponoc samo 15 stopinj. Brrr.
Sweet dreams nama, vam pa lepo zatemnjeno popoldne in vecer.

2 komentarja:

  1. Ja pa si kup en dost velik glavnik. Zakaj pa sploh rabis mali glavnicek za ogledovanje mesta. Res ne razumem...

    OdgovoriIzbriši
  2. Barek moj, prou fajn je prebirat tale tvoj blog...vse tko barvito opišeš, da se z lahkoto znajdem tam:=) Je rajt:=) Uživita, pozdrav N...pip

    OdgovoriIzbriši