2013-06-14

Karting

Dolgo je trajalo, da se je končno naredilo lepo vreme, zdaj smo ga pa le dočakali. Tako so vsi dnevi polni aktivnosti, ki bi bile sicer lepo razporejene čez mesec maj, zdaj so pa vse na kupu. Včeraj je bil na vrsti karting. Timbilding s piknikom, pravzaprav. Super je bilo, na novem karting placu http://karting-ljubljana.si/ na Brnčičevi so res lepo poskrbeli za nas.
Karting je fina reč, tudi če ima kdo malo teme na začetku, hitro ugotoviš, da ni prav nič nevarno in da se tista mini prdulja res dobro drži ceste. Prav res gre za nekaj narejenega iz kosilnice, kot je pred časom napovedal svoj naslednji projekt nek mulc tam v Brdih. Se moram pozanimati, če ga je že sestavil skupaj, heh iz kosilnice bo naredil gokart.
Je že res, da je včasih važno le sodelovati, vendar tudi zmagovalne stopničke niso kar tako, pa mini pokal in mini šampanjec tudi ne. Občutki vseh na stopničkah so bili, kot bi osvojili prvo mesto na dirki Formule 1, polivanje s šampanjcem zagotovo ni prav nič zaostajalo. Zagotovo še kdaj ponovimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar